miercuri, 21 septembrie 2011

Stepper


Antreneaza-te cu stepperul



     Pierzi calorii si castigi un tonus muscular de invidiat pentru posterior si picioare. Este usor de folosit, si efectele se vad destul de repede. Mai ai nevoie de argumente in plus? Citeste in continuare!



        Stepperul de tip treapta este un aparat cardio care, pe langa muschiul inimii, iti solicita foarte mult musculatura picioarelor, a coapselor si muschii fesieri.

          Primele rezultate de vad dupa 4-5 saptamani, cu conditia sa exersezi constant si sa pastrezi postura corecta. 

        Adauga si o dieta usoara, si succesul este garantat.

     Pe tot par cursul antrenamentului, tine spatele drept si plaseaza greutatea corpului pe toata talpa. 

       E important sa mentii un ritm constant, asa ca nu te grabi sa pasesti prea repede de la inceput. Inainte sa urci pe stepper, incalzeste-ti musculatura si articulatiile timp de 5-8 minute cu cateva exercitii de stretching.



                                 ELIBEREAZA STRESUL!

     Pe langa avantajul conturarii unor forme de invidiat, exercitiile cu stepperul au multe alte beneficii, printre care si un nivel mai ridicat de oxigenare a corpului, fapt ce conduce la arderea mai rapida a caloriilor. Pentru ca exercitiul cu stepperul este un antrenament aerob, riscul aparitiei unor boli precum afectiunile cardiace sau diabetul este mult redus. Activitatea aeroba este si un excelent mod de relaxare psihica. Exercitiile nu sunt recomandate persoanelor cu probleme ale co loanei vertebrale, articulatiilor genunchilor sau gleznelor, acelora care sufera de afectiuni ale inimii si nici gravidelor. 


CU CAT TI SE PAR MAI GRELE, CU ATAT MAI BINE

        Ai evitat exercitiile cu stepperul pentru ca obosesti repede? Cu cat ti se par mai greu de aplicat, cu atat e mai probabil sa ai nevoie de ele! 
        Studii medicale au demonstrat ca persoanele cu forta fizica redusa si coordonare deficitara a musculaturii consuma mai multe calorii prin exercitiile cu stepperul decat acelea mai antrenate.
       Lipsa de agilitate a musculaturii conduce la o rata de ardere a caloriilor neobisnuit de ridicata. 
Georgiana Oprea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu