Thai Combat/Tae BoReprezinta o combinatie intre aerobic , balet , dans , arte  martiale , antrenament cu greutati,sol si step.Intr-o ora de antrenament ,,se ard,,in jur de  500-800 de calorii. Acest sport imbunatateste  echilibrul , coordonarea,mobilitatea,intareste musculatura si sistemul osos.
       Antrenamentul pe care il practic are la baza elemente si coregrafii combinate cu programe complexe de body sculpt (ce au ca rol tonifierea fiecarei grupe de muschi cat si arderea celulitei pe zonele izolate si greu de lucrat prin alte metode),stretching (pentru,suplete,mobilitate, articulatii) ,autoaparare (elemente si programe de Arte Martiale adaptate tie),elemente din yoga(cu rol de relaxare,imbunatatirea concentrarii,atentiei,reflexelor),dans pentru o bunadispozitie si relaxare.
       Ora de TAE BO/THAI COMBAT,incepe intotdeauna cu incalzirea,circa 10 min.,se continua cu programul propriu zis ,cu o durata de 45 min.,in care sunt combinate tehnici de brat si picior,lucrandu-se tot corpul,dar mai ales zonele cu probleme:abdomen,fese,picioare.De asemenea antrenamentul contine si exercitii pe sol si step.
        In final 5 min. sunt dedicate tehnicilor de respiratie,pentru revenirea din efortul fizic.Tot antrenamentul se desfasoara pe muzica,acesta continand elemente din dans si balet. 
        In concluzie TAE BO/THAI COMBAT este un antrenament aerobic,la care transpiri serios si slabesti considerabil,musculatura definindu-se dupa doua-trei saptamani,insa cel mai important efect este energia si forta pe care ti le da,angrenandu-ti mintea pentru o coordonare-sincronizare pe muzica.
        Acest sport poate fi abordat atat de femei,cat si de barbati,adolescenti sau copii,cu rezultate imediate si extraordinare in dezvoltarea unei conditii fizice foarte bune,tonifiere musculara,dezvoltarea masei musculare si reliefarea principalelor grupe musculare,contribuind cu succes la obtinerea unei stari fizice si mentale extraordinare.       
        Multi vor crede ca practicand TAE BO/THAI COMBAT vor invata o arta martiala,insa, NU  este un curs de autoaparare,diferenta dintre TAE BO si THAI COMBAT fiind exercitiile cu un grad mai mare de dificultate si tehnica executiilor.               
         Asadar TAE BO si THAI COMBAT sunt doar altfel de  interpretari ale aerobicului.